„Halloween Party” caritabil în campusul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița! Împreună pentru Bianca!

modelmic

Sâmbătă, 26 octombrie 2019 începând cu ora 21:00, va avea loc în Campus Cafe, în organizarea Ligii Studenților din Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților și a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, „Halloween Party”. Programul artistic va fi marcat de  lansarea mix-tape-ului semnat Jark Mc, alături de o serie de artiști locali: RastaMan, DoberMan, Switch, Becheru Cristian.

De asemenea, evenimentul are un caracter caritabil, biletele fiind în valoare de 10 lei, studenții dorind să sprijine strângerea sumei necesare realizării unei intervenții chirurgicale absolventei UEMR, Bianca Marinescu care suferă de paralizie cerebrală și nu poate duce o viață normală, viața pe care o merită.

Vă așteptăm și cu premii pentru cel mai bun costum de halloween, deci îmbracați cel mai infricoșător costum și haide-ți să ne distrăm împreună!

Dacă nu v-ați achiziționat încă bilet, stați fara grijă, acestea se gasesc si la intrare!  Oameni dragi cu suflet mare, hai să facem o faptă bună așa cum numai noi putem „Din inimă pentru Bianca”. Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Pentru mai multe informații legate de situația Biancăi, și pentru a dona orice sumă, vă oferim spre consultare următoarea adresă:

Din inimă pentru Bianca (click aici)

Afis

Reper 24

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei