Hoți de motorină, imobilizați de polițiști după ce au tras un foc de armă! Printre ei se afla și un minor!

hoti

Polițiștii de la Secția Rurală Oțelu Roșu au prins azi noapte, în jurul orei 01:15, doi tineri și un bărbat de 40 de ani care furau motorină din rezervorul unui camion aflat într-o parcare la ieșirea din localitatea Bucova. Doi dintre ei, printre care și un minor, au fost imobilizați de polițiști, după ce au încercat să fugă în pădure, și reținuți pentru 24 de ore.

În noaptea de 24 spre 25 ianuarie, polițiștii i-au surprins pe cei trei bărbați în timp ce, folosindu-se de o rangă, ar fi distrus bușonul rezervorului de la un cap tractor și cu ajutorul unui furtun și a unor bidoane de plastic, ar fi început să sustragă motorină din interior.

Din cauza faptului că cele 3 persoane nu s-au conformat somației legale a polițiștilor de a se opri și au încercat să fugă spre pădure, unul dintre agenți a executat un foc de avertisment în plan vertical, reușind prinderea și imobilizarea unui tânăr de 17 ani, celelalte 2 persoane fugind spre pădure.

În scurt timp, polițiștii au reușit prinderea și imobilizarea și a celorlalți doi bărbați, care au încercat să se sustragă, unul de 40 de ani și un tânăr de 19 ani, toți din localitatea Bucova”, a declarat purtătorul de cuvânt  al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

În acest caz oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat,  bărbatul de 40 de ani și tânărul de 19 ani fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, cu propunere legală.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei