Hoți la vârsta de 13 și 14 ani! Trei minori, autorii unor furturi, identificați de polițiștii reșițeni!

modelmic

Trei minori care au furat mai multe bunuri din incinta a două unități comerciale din Reșița au fost identificați de polițiștii reșițeni. În urma investigațiilor, a rezultat și că unul dintre minori este autorul unui furt produs săptămâna trecută în Reșița, atunci când o femeie a rămas fără telefon mobil.

Cei trei minori ar fi săvârșit mai multe fapte de furt și o tâlhărie și au fost identificați în data de 29.01.2019 de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției Municipiului Reșița”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Mai exact, în data de 21.01.2019 în jurul orelor 19:00, unul dintre minori, în vârstă de 13 ani, din Reșița, a deposedat prin violență (smulgere) o persoană de sex feminin, de telefonul mobil. La momentul respectiv victima se deplasa pe stradă și vorbea la telefon, iar autorul a părăsit locul faptei în fugă.

În noaptea de 25/26.01.2019 același minor împreună cu alți doi, unul de 13 ani și altul de 14 ani, ambii din Reșița, au pătruns prin efracție în incinta unui punct de lucru al unei societăți comerciale de unde au sustras mai multe bunuri.

Trei nopți mai târziu, cei trei au pătruns prin efracție în incinta unui agent economic din Reșița, de unde au sustras mai multe pachete de țigări.

Față de cei trei minori se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 – 229 Cod Penal și tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de art. 233 – 234 Cod Penal. Totodată polițiștii continuă investigațiile în vederea stabilirii stării de fapt, respectiv a totalității faptelor comise de cei trei minori”, mai informează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

foto: dbonline.ro

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei