Hoții le-au spart casa în Noaptea Învierii! Au reușit să fugă cu 13.500 de euro și 200 grame de aur!

modelmic

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale sunt în alertă în aceste zile, ca urmare a unei spargeri ce a avut loc în Noaptea de Înviere, 7 spre 8 aprilie, în localitatea Iaz, sat aparținător comunei Obreja.

Lipsiți de credință și de aici de așa zisa „frică de Dumnezeu“, hoții au acționat „la pont“, cunoscând faptul că la sat, în Noaptea Învierii, credincioșii se reunesc la biserica din localitate, celebrând miracolul creștinismului, Învierea. Iată că după ce au luat lumină și s-au întors acasă, minunea a căpătat alte proporții pentru o familie din Iaz.  Aceasta s-a trezit cu o sumă consistentă, 13.500 de euro și mai multe bijuterii din aur care nu se mai aflau în locuința în care domiciliază, la întoarcerea membrilor familiei acasă.

Furtul a fost reclamat imediat polițiștilor, care, de la momentul producerii faptei au început investigarea cazului.

Cu siguranță, i-ar fi ajutat mult mai mult pe oamenii legii ca familia din Iaz, care a deținut această sumă consistentă în casă, să fi sacrificat o mică parte din această „avere“ pentru achiziționarea unui sistem video de supraveghere, cercul de suspecți fiind mult redus cu ajutorul tehnicii video.

Sergiu TABAN

(imaginea este cu titlu informativ)

Stiri similare

4 Comentarii

 1. DSM

  Ce om intreg la minte care are un ban pus deoparte din munca cinstita nu isi tine banii intr-un cont bancar? Numai lume cu bani multi dar minte putina mai tine banii cash in era tehnologiei in care iti verifici si administrezi contul de pe telefon…dar probabil, banii nu erau tocmai curati..

  Raspunde
  1. Alex

   sa fim seriosi, pune oamenii in varsta sa lucreze cu conturi bancare si smartphone-uri cand ei abea stiu sa apeleze un numar sau sa trimita un sms. da pentru cei tineri invatati cu tehnologia e usor, dar cei batrani nu o sa invete niciodata daca nu au crescut cu asa ceva, mai ales la țară

  2. DSM

   Dar sigur aveau pe cineva tanar (copii, nepoti) care le puteau arata da nu vor sa invete!..colac peste pupaza, nici macar sistem de supraveghere-o investitei decenta de cel mult 300 euro- ..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei