Iepuraşul generos ne menţine visul frumos! Reşiţa rămâne liderul Seriei a IV-a a Ligii a III-a!

 CSM

Meciul, contând pentru etapa a XXV-a, a debutat foarte bine pentru gazde. În minutul 5, după o pătrundere pe partea stângă, Toma a fost faultat în careu, arbitrul acordând fără ezitare penalty. Acesta a fost transformat de către Vădrariu, care a trimis în stânga portarului Gakos. După primirea golului oaspeţii au trecut la cârma jocului. Cu toate acestea, cei care au înscris au fost rossonerii care, în minutul 33, şi-au mărit avantajul prin Staicu, care a trimis pe jos, în dreapta portarului, fructificând pasa primită în adâncime de la Breşneni.Doar patru minute a durat avantajul de două goluri al reşiţenilor, oaspeţii reducând din diferenţă, în minutul 37, după un penalty transformat de Ghinescu. Finalul primei reprize a fost favorabil oaspeţilor. Aceştia au reuşit egalarea, în minutul 39, prin Budur, speculând unele nesincronizări în apărarea echipei noastre.

Repriza a doua a arătat o altă atitudine a echipei reşiţene, mult mai ofensivă, cu o mai mare siguranţă în apărare, punând stăpânire pe mijlocul terenului. Schimbarea modului de joc a adus două ocazii prin Velcotă şi Bactăr, iar în minutul 58 şi golul pe deplin meritat: Vădrariu a executat o lovitură liberă de pe  partea dreaptă, la marginea careului de 6 m, de unde Vlădia a reluat mingea în plasă (după acelaşi stil ca la Avrig, dar de pe partea opusă).

Reşiţenii au menţinut presiunea la poarta oaspeţilor, iar în minutul 79, după o pătrundere a lui Vădrariu pe partea dreaptă, acesta îi trimite lui Staicu a cărui centrare în careul mic a fost finalizată de Banac, a cărui reluare cu latul a făcut inutilă intervenţia portarului Gakos, stabilind astfel direcţia celor trei puncte!

Finalul meciului a adus golul trei pentru oaspeţi: în minutul 90, în urma unui fault asupra lui Pituc, arbitrul a arătat punctul cu var, iar lovitura de la 11 m a fost transformată de Jichici.

Reşiţa rămîne liderul seriei a IV-a și îşi menţine astfel avansul de un punct în faţa echipei din Lipova, care a câştigat împotriva echipei din Giarmata.

fotbal

„Un meci foarte greu! Am ştiut că echipa din Ghiroda este o echipă bună, nu întâmplător au bătut cu 6-1 etapa trecută pe Cugir. Dar, până la urmă, bine că am câştigat. O primă repriză dominată de oaspeţi. Cu toate că am avut 2 – 0, pe nişte greşeli personale am luat cele două goluri. Din acest motiv este frumos fotbalul, se întâmplă, sunt greşeli la nivelul acesta. S-a acumulat obosela, fapt care s-a văzut la Bactăr care, la golul doi a greşit, apoi l-au prins cârceii. Este bine că am câştigat! Băieţii au dat dovadă, încă odată, de caracter. Am vorbit cu ei la pauză, inclusiv cu Bactăr, care era demoralizat după acea greşeală, dar i-am zis să continue pentru că am încredere în el şi a făcut-o foarte bine în repriza a doua. Vreau să-i felicit pe băieţi pe această cale. Mulţumim şi publicului, galeriei, la toată lumea. Le dorim Sărbători fericite şi bine că am câştigat! În legătură cu replica oaspeţilor, înainte de meci am stat de vorbă cu antrenorul echipei oaspete, Paul Codrea: când nu este presiune pe echipă, aceasta joacă fără stres, fără emoţii şi atunci îi iese jocul. La noi, din păcate, când este puţină presiune, unii jucători nu fac faţă, din acest motiv suntem în Liga a III-a. Sperăm până la final să continuăm cu victorii şi să promovăm, pentru că ar fi păcat acum să nu a facem. Depindem numai de noi. Acum două-trei etape am depins şi de adversari ce fac, acum, fiind pe locul 1, depindem numai de noi. Băieţii vor fi liberi până marţi, la ora 11, 00, iarvineri jucăm la Sebiş (n.r. la ora 18,00). Din nou un meci foarte greu, dar sperăm să obţinem o victorie în această deplasare. După Sebiş urmează jocul de acasă cu Ocna Mureş, iar după aceea meciul din deplasare cu Şoimii Lipova. Apoi vine Dumbrăviţa şi mergem la Galda. Acestea mai sunt etapele de disputat. Închei prin a vă dori Sărbători fericite!”a declarat Leo Doană la finalul jocului.

Liderul CSM Şcolar Reşiţa a evoluat în formula: Zimmermann – Szijj, Bactăr(min. 90, Bagherea), Vlădia, Vadasis – Velcotă (min. 76, Banac), Toma(min. 82, Musteţa), Breşneni, Vădrariu – Staicu şi Roşca (min. 38, Babei); pe banca de rezerve au luat loc şi Toader, Săndescu, Mierlici.

După cum a precizat Leo Doană, următorul meci al reşiţenilor este programat vineri, 3 mai, când se vor deplasa pe terenul celor de Naţional Sebiş.

csmr

Miruna MIHANCEA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei