IGPR și Garda Forestieră, în control la Ocolul Silvic Reșița!

modelmic

În această dimineață au loc controale într-o serie de locații administrate de Ocolul Silvic Reșița din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin ce aparține de Regia Națională a Pădurilor.

Ofițeri de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și inspectori ai Gărzii Forestiere din județele Vâlcea și Brașov controlează stocul de material lemnos aflat în depozite, cantitatea de parchet și alte aspecte care țin de regimul silvic.

Șeful Ocolului Silvic Reșița, ing. Adam Danilescu, a precizat pentru Reper 24 că este vorba despre un control tematic care se realizează în paralel la 12 ocoale silvice din țară.

Au fost puse la dispoziția organelor de control toate documentele cerute de aceștia, după care ofițerii și cei de la Garda de Mediu s-au deplasat în tern, în zona Comarnic – Toplița, pentru continuarea verificărilor.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Silvice Caraș-Severin, ing Dan Cîmpan nu a putut oferi detalii suplimentare, Direcția nefiind înștiințată de acest control.

Vom reveni cu amănunte.

 

Karina TINCUL

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei