Îi mai opreşte cineva pe caransebeşeni?

modelmic

Duminică, 8 octombrie, în etapa a VI-a a Ligii a IV-a, s-a disputat partida Foresta Armeniş – ACS Viitorul 1913 Caransebeş, încheiată 1-6 (1-4 la pauză), în tribune fiind prezenţi şi primarii celor două localităţi, Cristian Vela şi Felix Borcean.

Scorul a fost deschis în minutul 5, de Ciucur, care a avut o pătrundere rapidă pe aripa dreaptă, în care l-a depăşit pe I. Brumar şi, după ce a intrat în careu, a şutat la colţul scurt, fără şanse pentru portarul I. Dragomir.

După doar trei minute, caransebeşenii au înscris din nou prin Şandru, care, din colţul careului, a trimis un voleu la colţul lung, pe care I. Dragomir, mascat de propriii fundaşi, nu l-a văzut.

Oaspeţii şi-au mărit avantajul în minutul 15, atunci când V. Dragomir a comis un henţ la 22 de metri, lovitura liberă executată de Neagu oprindu-se în colţul stâng al porţii lui I. Dragomir.

În minutul 17 s-a făcut 0-4, după ce Negrei a centrat de pe stânga, Ciucur, aflat la 12 metri, a aşezat pentru Jula, iar acesta a trimis, puternic, în plasă.

modelmic

Gazdele au reuşit să înscrie în minutul 31, atunci când Valuşescu l-a faultat pe Oprea în suprafaţa de pedeapsă, M. Dragomir a executat penalty-ul plasat, învingându-l pe Birăescu, care totuşi ghicise colţul.

În minutul 38, oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri obţinută de Negrei, şutul tânărului Jula fiind apărat de I. Dragomir.

Repriza secundă a început cu o nouă ratare a oaspeţilor,  în minutul 48, când Ciucur a recuperat un balon şi a avansat singur până în faţa careului, însă, când să-l dribleze pe portarul I. Dragomir, ieşit în întâmpinare, şi-a prelungit prea mult mingea, iar aceasta s-a dus în afara terenului. În minutul 58, Dumitru a pătruns pe aripa stângă, l-a depăşit pe I. Dragomir şi a trimis pe jos în faţa porţii, de unde Ciucur a trimis mingea în poarta goală.

A urmat o perioadă mai bună a gazdelor, care s-au mutat cu toată echipa în jumătatea de teren caransebeşeană, dar asta i-a costat, pentru că, în minutul 69, pe un contraatac, Ţuţul a beneficiat de o angajare lungă, peste întreaga apărare a Forestei, şi, nemarcat, la 11 metri, a pus latul, nedându-i nicio şansă lui I. Dragomir să intervină.

modelmic

Foresta Armeniş: I. Dragomir, I. Brumar, V. Dragomir, M. Hurduzeu, I. Stepanescu-Adamescu, I. Brumar, P. Ianoşiga (56, Gh. Dragomir), M. Dragomir, A. Oprea (75, I. Hurduzeu), A. Enache, I. Dragomir; rezerve: I. Dragomir, P. Grozăvescu, Gh. Brumar, F. Dragomir, N. Dragomir. Antrenor, Daniel Brumar.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, A. Ţundrea, R. Covăsală, Gh. Valuşescu, O. Bălan (60, Al. Avramovici), M. Mariţescu, N. Jula (46, Al. Dumitru), Al. Ciucur, G. Negrei, D. Şandru (36, N. Imbre), A. Neagu (65, C. Ţuţul); rezerve: D. Socaci, H. Bona. Antrenor, Ion Bica.

A arbitrat la centru Rafael Lupu (Reşiţa), asistat la cele două linii de Cristian Buzzi (Oţelu Roşu) şi Claudiu Gogu (Reşiţa).

modelmic

Observator: Cornel Corocan (Reşiţa).

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei