IMAGINI ȘOCANTE: O elevă la liceul din Herculane a fost bătută măr de două colege chiar în sala de clasă

modelmic+editorial

Pumni și picioare, asta a primit o elevă a liceului Hercules din Băile Herculane din partea unor colege de clasă. Incidentul a avut loc săptămâna trecută dar imaginile, surprinse cu telefonul mobil de alți colegi de clasă, au fost făcute publice abia în acest sfârșit de săptămână.

Victima a fost lovită de cele două colege cu pumni și picioare chiar în sala de clasă, conflicul pornind, se pare, de la un împrumut nerestituit.

În fața imaginilor, inspectorul școlar general Ioan Benga spune că au fost luate măsuri. Inspectoratul Școlar a luat de urgență legătura cu conducerea liceului, fiind anunțați părinții fetelor implicate și poliția, care va cerceta împrejurările incidentului în cursul zilei de astăzi.

Fiind în clasa a IX-a, bătăușele nu vor putea fi date afară din școală dar, cel mai probabil, se vor alege cu nota scăzută la purtare.

 

Diana RADU

Video: News-Mehedinti.ro

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei