Impact frontal la ieșirea din Reșița!

modelmic

Un accident rutier care a perturbat traficul autovehiculelor la ieșirea din cartierul Câlnic al Reșiței, s-a produs în această după-amiază.

Șoferul unui microbuz, care se deplasa din direcția Bocșa spre Reșița, a încercat să efectueze o manevră de depășire într-o zonă cu vizibilitate redusă, moment în care a fost surprins din sens opus de un autoturism care se deplasa regulamentar și care nu a mai putut evita impactul. În urma ciocnirii violente, un pasager din autoturismul marca Land Rover a fost rănit ușor și transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări iar pe drumul național 58B, la ieșirea din cartierul Câlnic, circulația a fost deblocată, după cum ne-a transmis comisar șef Dinu Nicorici de la IPJ Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei