Impact violent în județul Hunedoara! Președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, se afla la volan!

modelmic

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această după-amiază pe Drumul Național 68, în județul Hunedoara. Președintele clubului CSM Reșița, Cristian Bobar, aflat la volanul automobilului său, se deplasa din direcția Hațeg spre Reșița. În apropierea localității Zeicani, șoferul unui autoturism care a efectuat, se pare, o depășire a intrat pe contrasens și a lovit frontal autoturismul condus de Bobar.

80316778_586819625446084_6608329414264487936_n

 

Din fericire, în urma impactului violent, nici șoferii și nici pasagerii nu au fost răniți, însă pagubele materiale suferite sunt foarte mari pentru posesorii autovehiculelor.

Contactat telefonic, președintele clubului CSM Reșița, a ținut să precizeze că se află în afara oricărui pericol, atât el cât și celelalte persoane implicate în accident.

modelmic

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Gheorghe Abruean

    Polițiștii dau amenzi celor care nu au centura în loc să-i caute pe cei care merg cu peste 120-130km la oră, care fac greșeli ce pot duce la accidente grave, care consumă alcool și droguri și urcă la volan.

    Raspunde
  2. LELI

    Bine ca nu sunt victime umane.Doamne ajuta ca au scapat toti.Acu in preajma sarbatorilor numai un necaz de asa natura le-ar fi trebuit.OF OF..Viteza..

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei