Împreună pentru un nou mandat! Primarul Românu intră în bătălia electorală alături de vicele Ungureanu! „Pentru binele comunității”

modelmic

Primarul Gheorghe Românu și viceprimarul Dorinel Ungureanu intră umăr la umăr în viitoarea bătălie electorală. Asta în ciuda zvonurilor aruncate pe piață de rivalii politici și chiar a ofertelor venite din partea altor partide politice. După ce au condus împreună destinele orașului Anina timp de opt ani, cei doi liberali au decis să continue pe același drum și să candideze pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Anina.

Se anunță o bătălie electorală intensă în această toamnă la Anina. Dovadă, ofertele primite către viceprimarul Dorinel Ungureanu de la alte partide politice, care încearcă să recruteze oameni cu experiență în administrația locală, precum și zvonurile de tot felul apărute în oraș prin care s-a încercat distrugerea colaborării dintre cei doi liberali. Dar atât Românu cât și Ungureanu par deciși să ignore zvonurile și propunerile altor partide politice și să își continue drumul început în urmă cu două mandate.

„Noi am mers opt ani împreună, deci nu avem niciun motiv să schimbăm ceva. Ne-am văzut de treaba noastră întotdeauna. Vă spun sincer, când a fost cazul, m-am implicat și politic, dar m-am axat mai mult pe partea administrativă. Un viceprimar în primul rând este votat de către consilieri și prin vot indirect, deci urmează încă o sită după alegeri și el confirmă sau infirmă. Lumea este cu ochii pe el și dacă face ceva greșit, poate fi înlocuit. Asta este. Niciun om nu lasă gaură în urma lui.

Încă nu a început campania electorală, deci nu știu de ce se zbat așa de tare toți, probabil au interes să facă rost de oameni. Au fost tot felul de oferte, tatonări, zvonuri, este toată bucătăria. Dar noi am mers împreună până acum și așa mergem și mai departe”, a explicat viceprimarul Dorinel Ungureanu.

Decizia de a face echipă în lupta pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Anina este confirmată și de primarul Gheorghe Românu, mulțumit de colaborarea pe care a avut-o cu Ungureanu în ultimii opt ani.

Toată lumea știe cum am preluat orașul și cu ce datorii. Umăr la umăr am dus bătălia grea. Cel puțin în primii șapte ani de zile, am dus-o foarte greu pentru că aveam datorii din urmă de achitat, se știe acest lucru, sunt hârtii, datorii de 75 de miliarde de lei, în condițiile în care avem un buget de aproximativ de 25 de miliarde. Deci a fost foarte greu, dar împreună, cu bunăvoință, cu muncă, uite că am pus lucrurile cap la cap și am reușit să ieșim din impas. Au fost bineînțeles și dialoguri mai aprinse, există într-o familia, cu atât mai mult într-o Primărie cum este a noastră, dar toate au avut un scop constructiv, pentru binele orașului. Atât el cât și eu am intrat în această bătălie a administrației publice locale ca să facem ceva pentru comunitate. Suntem aproape de aceeași vârstă, suntem născuți în Anina, am crescut aici, suntem chiar colegi sau prieteni din copilărie, deci mergem împreună mai departe pentru binele comunității”, a explicat pentru Reper 24, primarul Gheorghe Românu.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei