Încă o demisie în PSD Caraș-Severin! Deputatul Ion Spânu se alătură și el partidului Pro România!

modelmic

Încă o demisie la nivel înalt în PSD Caraș-Severin, după plecarea președintelui Ion Mocioalcă. Fostul lider al organizației județene este urmat de deputatul Ion Spânu. Deci practic jumătate din parlamentarii social-democrați cărășeni au ales să plece din PSD și să se alăture partidului condus de Victor Ponta, Pro România.

Deşi este nevoie de putere interioară să rezişti şi să insişti, uneori este nevoie de multă putere interioară să ştii când să renunţi. Să auzim de bine”, și-a motivat deputatul Ion Spânu, decizia.

Cei doi cărășeni nu sunt singurii care au ales să se alăture lui Victor Ponta, președintele Pro România anunțând în cadrul unei conferințe de presă că aceiași decizie a fost luată și de deputații Mihai Valentin Popa (Brașov) și Mihai Mohaci (Brașov).

Ponta a precizat că, de acum, are un număr suficient de deputați ca să-și facă grup parlamentar.

Eu cred că până la 1 februarie Pro România va avea al treilea grup din Camera Deputaților, ca număr de deputați. Mă interesează mai puțin numărul. Mă interesează calitatea oamenilor. Sunt parlamentari PSD pe care i-am refuzat. Nu se încadrează. N-am nimic personal cu ei, dar nu se încadrează în ceea ce vrea să facă Pro România, adică oameni care spun, cum am văzut aseară, că direcția noastră e în est și nu în vest, că Europa ne vrea răul”, a afirmat Victor Ponta.

Citește și Deputatul Ion Mocioalcă și-a dat demisia din PSD! Merge alături de Ponta, la Pro România! pșonta

 

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

  1. DIRPES Ion

    TRANSFERURI CA LA FOTBAL.DAR CÎTEODATĂ NU SUNT VEDETE.CINE ESTE ACEST DL. SPINU ? CE FAPTE DE VITEJIE A FĂCUT PT. LOCUITORII CARASULUI DE CÎND ESTE PARLAMENTAR SAU CONSILIER JUDEȚEAN? ȘTIE CE DRUMURI AVEM ? CE PROIECTE LEGISLATIVE A PROPUS PERSONAL ? 0 BARAT.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei