Încă o mini-vacanță pentru bugetari

minivacanta

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi, în ședința de Guvern, că Executivul va decide ca zilele de 16 și 17 august, joi și vineri, să fie declarate nelucrătoare pentru ca angajații din sectorul public să aibă o mini – vacanță de Sfânta Maria.

Anunțul a fost făcut de către premierul Dăncilă la începutul ședinței de Guvern de astăzi. Angajații din sectorul bugetar vor beneficia de două zile libere, 16 și 17 august. Cum 15 august este deja zi liberă pentru bugetari, aceștia vor avea nu mai puțin de 5 zile libere.

„Avem o veste bună pentru angajații din sectorul public. Vor avea o mică vacanță în a doua parte a lunii august pentru că ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi liberă, stabilim ca și 16 și 17 august să fie zile nelucrătoare pentru a oferi astfel românilor câteva zile de odihnă”, a anunțat, la începutul ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă.

 

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Danni

    Lasa-ti gargara deoparte…vrem sa stim perioada cand o sa recuperam aceste zile (noi prostii de jos, nu ma refer la CAPI)??? :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei