Încă o persoană din Caraș-Severin, mușcată de viperă, chiar în curtea casei!

modelmic

 

Marți în jurul orei 22:00 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița a fost adusă o femeie în vârstă de 54 care fusese mușcată de o viperă, la mâna stângă. Femeia, de loc din Oravița, le-a povestit medicilor care au preluat-o că se afla în curtea casei sale când vipera a atacat-o.

Starea pacientei este bună! Acesteia i s-a administrat ser antiviperin, iar în acest moment se află în afara oricărui pericol fiind internată pe Secția ATI unde are parte de tratament perfuzabil și tratament suportiv . Reprezentanții SJUR au făcut comandă la compania națională Unifarm pentru noi doze de vaccin antiviperin”, a declarat Roxana Bălan, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Femeia este a patra persoană mușcată de viperă în Caraș-Severin de când a început sezonul estival, tuturor cazurilor administrându-li-se vaccinul antiviperin.

Compania Unifarm s-a angajat ca în decurs de maxim 6 ore să trimită comanda de doze antiviperin în cazul în care apare în UPU vreun pacient și nu există în acel moment serul.

foto: stirilekanald.ro

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

3 Comentarii

  1. ion

    ca fapt divers vipera se apara nu ataca , insa ar trebui luate anumite masuri pentru a evita asemenea accidente , viperele s-au inmultit excesiv in zona si nu e bine sa ajunga in curtiile si locuintele oamenilor

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei