Încă un minor dispărut în Caraș-Severin! Băiat de 15 ani, căutat de polițiști

modelmic

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui tânăr de 15 ani, plecat voluntar dintr-un apartament social din municipiul Reșița. Tânărul nu a mai fost văzut din data de 15 mai. Comunicatul polițiștilor vine după ce aseară a fost anunțată dispariția unei fete de 13 ani, din Reșița, plecată de la domiciliu tot în data de 15 mai.

„Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către reprezentanții Centrului Social despre faptul că în data de 15.05.2020, minorul LAZĂR ANDREI GHEORGHE a plecat voluntar din instituție, iar până în prezent nu s-a mai întors”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, constituție fizică astenică, păr negru și vopsit blond în față, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 Citește și Dacă știți ceva de acest copil, sunați urgent la 112 sau anunțați prima secție de poliție

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  „Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către reprezentanții Centrului Social despre faptul că în data de 15.05.2020, minorul LAZĂR ANDREI GHEORGHE a plecat voluntar din instituție”

  Poliţiştii susţin că i-ar fi găsit (depistat) pe ambii copii pe la Armeniş.
  Nu precizează însă dacă custodia “oferită” (miliţieneşte) copiilor este de natură voluntară sau involuntară şi dacă ar fi traumatizantă psihologic (sau nu) pentru aceştia.
  Cert ar fi că minorul “a plecat voluntar din instituţie”, de bine, cu declaraţie pe proprie răspundere, actualizată şi completată la zi :) Altfel s-ar fi ales cu dosar penal sau amenda legală, nu?
  Spre deosebire de conducerile instituţiilor, de unde se pleacă involuntar, la ordin (abuziv) de sus sau cu detaşare la Poplaca.
  Apropo: copiii nu s-au contaminat cumva cu Covid de la Armeniş, de natură a justifica şi câta carantină legală, de 15 zile, prin beciurile miliţiei?

  Raspunde
 2. Cuzma petru

  Au fost găsiți în gara Armeniș de către un echipaj mixt format din un polițist local al Comunei Turnu Ruieni și un polițist de la postul de politie Teregova.

  Raspunde
  1. zero

   Adică “depistaţí pe raza de competenţă prin mijloace specifice …” , vă rog frumos, să ne exprimăm cu celeritate şi fără echivoc, pe limba organelor :)
   Deşi lipseşte o fotografie a acţiunii de depistare /custodie, măcar cât la seif-ul din fântână.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei