Încă un proiectil de artilerie, scos la lumină de muncitori la Reșița!

modelmic

Un proiectil de artilerie calibru 120 mm a fost găsit azi la Reșița, de muncitorii care derulau lucrări în cartierul Lunca Bârzavei. Este cel de-al treilea proiectil găsit la Reșița în ultima lună, alte două bombe rămase neexplodate fiind descoperite în urma lucrărilor de modernizare a centrului civic al municipiului. 

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, echipa pirotehnică a Detașamentului de Pompieri Reșița a fost solicitată să intervină astăzi, prin apel 112, pe Aleea Mărghitaș din municipiu, pentru o misiune de asanare de muniție neexplodată. Proiectilul a fost găsit de muncitorii care derulau lucrări edilitare:

A fost vorba despre un proiectil de artilerie calibru 120 mm, care a fost extras și transportat în condiții de maximă siguranță la SC Arsenal Reșița SA, în vederea distrugerii.  Pe timpul executării intervenției, echipa pirotehnică a luat toate măsurile de siguranță pentru a înlătura orice posibil pericol care poate apărea în acțiuni de asanare de muniție neexplodată”, precizează Adrian Manofu.

WhatsApp Image 2020-04-23 at 16.57.50

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei