Încă un șantier în Reșița! Se lucrează la modernizarea drumului de acces spre Poiana Golului

modelmic

La Reșița continuă lucrările în cadrul proiectului de modernizare a drumului de acces și a străzilor în cartierul Poiana Golului, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. De marți se va lucra la zidul de sprijin din intersecția drumurilor de interes local care deservesc cartierul Poiana Golului și accesul în incinta societății UCM Reșița.

Reprezentanții Primăriei Reșița anunță că pe perioada lucrărilor în zonă sunt posibile restricții de circulație.

Pe perioada lucrărilor drumul asigură accesul autovehiculelor alternativ în condiții de șantier cu viteză redusă, existând perioade în care circulația autovehiculelor este restricționată.

Având în vedere necesitatea urgentării lucrărilor de consolidare la zidul de sprijin autoritatea locală va interveni în timpul cel mai scurt posibil pentru finalizarea acestora.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Reșița.

Participanții la trafic sunt rugați să circule atenția în această zonă, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din această zonă este 15 Mai 2020, acesta putând varia funcție de condițiile meteo.

Valoare proiectului este de aproximativ 4 milioane de lei.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Girboan Marcela

    Reparați, va rog, și aleea din fata blocului din Reșița, Al. Hunedoara, bl. 6.Este nămol și bălți, circula mașini care iasă din zona Trandafirul(terasa) în zona Miorița. Ne-au lovit mașina în parcare pt. ca pe acolo este traseul.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei