Incendiu la Hotelul Ferdinand din Băile Herculane! 30 de persoane au fost evacuate!

modelmic (2)

Un incendiu a izbucnit astăzi în jurul orelor 15:27, la Hotelul Ferdinand din Băile Herculane.

În urma apelului la 112,  la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari, cu 1 Asas și 4 subofițeri, care au acționat pentru stingerea focului.

Incendiul a izbucnit într-o zona a sălii de conferințe din incinta hotelului și, din fericire, s-a manifestat pe o suprafață mică. 30 persoane care erau cazate în hotel au fost evacuate din imobil, fără să existe victime.

În sprijinul pompierilor militari mobilizați la fața locului au fost pregătiți să intervină, în caz de nevoie, 1 Asas cu 4 subofițeri și o autospecială macara cu 2 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Caransebeș, precum și un echipaj SMURD.

Focul s-a manifestat pe o zonă destul de mică, în zona mansardei. Pompierii acționează pentru stingerea ultimelor zone de incendiu, lichidarea totală a acestuia și asigurarea întregului imobil”, a declarat cu puțin timp în urmă, sublocotenent Horațiu Adrian Manofu, ofițer în cadrul Compartimentului Informare și Relații Publice – ISU CS.

modelmic (2)

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei