Incendiu la o conductă de gaz din Reșița! 20 de persoane au fost evacuate!

incendiu gaz

Pompierii militari cărășeni au fost solicitată să intervină de urgență astăzi, la un incendiu izbucnit pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Reșița, acolo unde administrația locală derulează o serie de  lucrări de întreținere și reparații. Mai multe persoane din zonă au fost evacuate.

În jurul orei 11:30, prin apel 112, a fost anunțat un incendiu la o conductă de gaz spartă pe strada Kogălniceanu din municipiul Reșița. La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de stingere, un echipaj SMURD și echipajul CBRN din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița”, precizează Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Pompierii militari au acționat pentru limitarea propagării incendiului și evacuarea persoanelor din zona învecinată.

La fața locului a fost prezent și un echipaj al furnizorului de gaz care a oprit alimentarea conductei, incendiul fiind stins la scurt timp după oprirea gazului.

Nu s-au înregistrat victime. Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane”, mai precizează Magdalena Tocmelea.

Pompierii militari acționează în continuare pentru asigurarea măsurilor PSI, în vederea eliminării posibilității reaprinderii focului.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Secu

  De ce nu ați transmis și interviul dat de oameni din driglovăț pt drumul ce se sparge pe strada cogălniceanu și se închide și nu mai putem circula cu autoturismele timp de 6 saptămâni spre driglovăț noi nu avm apă nu avem magazin suntem peste 100 persoane izolate nu poate urca nici salvarea nici pompieri

  Raspunde
 2. zero

  “administrația locală derulează o serie de lucrări de întreținere și reparații”

  Mda, tipic la tăiţelu’.
  Omul lui (“Dorel”) a spart (derulat) şi o ţeavă de gaz.
  Cu flacără pe care pompierii încearcă … stinsul cu apă :)
  Dar cum şi gazul este tot în opoziţie … fâsss, fâsss …

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei