Incendiu la Oravița! Un autoturism a fost cuprins de flăcări în apropiere de Lidl!

modelmic

 

Un autoturism a fost cuprins de flăcări în orașul Oravița, în apropiere de magazinul Lidl. Conform primelor informații, proprietarul autoturismului a observat că ieșea fum de la motor în momentul în care ieșea cu mașina din parcare și a sunat imediat la 112.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 11:00, iar conform martorilor la aproximativ 6 minute de la declanșarea acestuia, la fața locului au sosit pompierii militari, care au reușit să stingă focul înainte ca acesta să cuprindă întreaga mașină.

Autoturismul a fost cuprins de flăcări în zona parcării de la Lidl. Cauza incendiului o reprezintă un scurt circuit electric. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, în urma incendiului arzând compartimentul motor”, explică Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

La locul incendiului a sosit și un echipaj de Poliție pentru dirijarea traficului în zonă.

incendiu

 

 

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “proprietarul autoturismului a observat că ieșea fum de la motor în momentul în care ieșea cu mașina din parcare”

    De data asta încă nu a fost o ieşire din … benzinărie.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei