Incendiu pe DN 58, între Carașova și Reșița! Un autotren încărcat cu cărbuni a luat foc!

incendiu 1

Pompierii militari cărășeni au fost solicitați să intervină astăzi pe DN 58, la ieșirea din municipiul Reșița, unde a izbucnit un incendiu la un autotren. Vehiculul transporta cărbuni, iar în urma intervenției prompte a reprezentanților ISU s-a reușit stingerea focului fără pagube majore.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 13:15, prin apel 112, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea:

„A fost anunțat un incendiu la un autotren încărcat cu cărbuni, pe DN 58, între localitățile Carașova și Reșița. Au intervenit de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și echipaje ale Poliției. Incendiul a izbucnit la cauciucurile din spate ale remorcii autotrenului”.

Pompierii militari au reușit să stingă incendiul înainte ca focul să se propage și la încărcătură, fiind afectată doar remorca.

incendiu 2

incendiu 3

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei