Incendiu pe drumul european 70, în județul Caraș-Severin! O autorulotă s-a transformat în scrum!

modelmic

Momente de groază la sfârșitul săptămânii trecute pentru o femeie din Germania, sosită în România la volanul unei autorulote. Vehiculul a fost cuprins de flăcări în timp ce tranzita județul Caraș-Severin. Autorulota s-a transformat în scrum, dar din fericire nu au existat victime.

Incidentul a avut loc drumul european 70, pe raza localității Constantin Daicoviciu. Femeia de cetățenie germană a simțit miros de fum și a tras imediat pe dreapta. În scurt timp, vehiculul a fost cuprins de flăcări, tot ce a reușit să salveze femeia înainte ca totul să se transforme în scrum fiind borseta cu acte și bani.

La locului incidentului s-au deplasat de urgență două echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin (un echipaj de stingere și un echipaj SMURD), precum și un echipaj de Poliție.

Conform datelor transmise de purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, Magdalena Tocmelea, femeia a primit primul ajutor la fața locului, refuzând transportul la spital. Vehiculul a ars în proporție de 95%, cauza izbucnirii incendiului fiind un scurtciruit electric.

1 2 3

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei