Incendiu violent la Mehadica! Două persoane, în spital

modelmic+editorial

Noaptea trecută, în jurul orei 4:55, patru autospeciale şi 17 pompieri militari de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi de la Punctul de lucru Băile-Herculane s-au deplasat de urgenţă spre Mehadica pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă şi câteva anexe aflate în apropierea acesteia.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672215851984″]

Potrivit pompierilor, incendiul se manifesta violent, cu flacără, și s-a extins la anexele caselor vecine cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 800 mp. Pompierii militari, împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Băile Herculane au localizat şi lichidat incendiul înainte de a se extinde şi la casele din apropiere şi au salvat bunuri materiale şi mai multe animale.

Două persoane au fost transportate la spital de ambulanţele Serviciului de Ambulanţă Judeţean, una suferind arsuri de gradul II la membrele inferioare şi superioare, iar cealaltă un atac de panică. La locul evenimentului au fost prezente şi echipaje ale poliţiei şi reprezentanţi ENEL.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei