Începe bătălia pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă

a

Aliați în urmă cu 4 ani, fostul edil Ion Chisăliță și actualul primar Adi Torma, au devenit de astăzi adversari politici. Chiar dacă în urmă cu exact un an Ion Chisălița afirma că nu își dorește funcția de edil al orașului din Clisura Dunării, afirmând citez: „Nu prea vizez mandatul de primar de la Moldova Nouă, pentru că Moldova Nouă poate fi ajutată și de oamenii care sunt implicați politic și pe alte trepte“,  lucrurile s-au schimbat.

De astăzi, directorul Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice cu sediul în Timișoara – Ion Chisăliță, este oficial candidatul PNL pentru Primăria din Moldova Nouă, în luptă directă cu fostul liberal Adi Torma, actualul edil. Contactat în această dimineață, Ion Chisăliță a declarat pentru Reper 24:

Situația orașului din punct de vedere socio-economic este deplorabilă. În ultimii patru ani nu s-a întâmplat mai nimic din acest punct de vedere. Partidul Național Liberal a hotărât ca eu să candidez pentru funcția de primar al orașului Moldova Nouă. Am acceptat aceasta după o evaluare atentă și amănunțită având drept scop să implementez strategia de dezvoltare a orașului Moldova Nouă care s-a dovedit eficientă în perioada mandatului meu și care a înghețat după plecarea mea. Este o strategie pe termen mediu bazată pe obiective și proiecte pe care o să o prezint în programul meu de campanie. Ma bazez și pe realizările mele din mandatul 2008-2012, unde am dovedit că sunt omul faptelor și nu al vorbelor“ - a declarat pentru Reper 24 candidatul PNL la Primăria Moldova Nouă, Ion Chisăliță.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. George

    Sper că va învinge Chisalita, dar nu prea cred pentru că orașul Moldova nouă este plin de PSD-iști,asistați sociali,și pensionari care cum se știe votează cu hoți PSD-iști.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei