Începe spectacolul toamnei la Reșița, cu Andreea Voica și Mirela Petrean, la „Zilele Recoltei”!

 

modelmic

Reșițenii sunt așteptați să se bucure de roadele toamnei și de muzică bună la evenimentul organizat de administrația locală la acest sfârșit de săptămână, „Zilele Recoltei”, desfășurat timp de 3 zile pe platforma Câlnicel.

Și cum bănățenii nu se pot desfăta pe deplin la nicio sărbătoare fără muzică, joc și voie bună, aceste zile dedicate darurilor pământului sunt marcate de spectacole în care nume sonore ale muzicii populare din Banat urcă pe scenă să încânte auzul spectatorilor.

În prima zi, vineri, 27 septembrie, alături de cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară Andreea Voica, vor mai urca pe scenă: Florin Potra, Narcis Goian, Dana Basarab, și Camelia Ciocu. Dar un astfel de spectacol nu poate fi complet fără jocul din banat. În aceeași zi pe scenă va urca și Ansamblul Folcloric „Bârzava” Reșița, precum și Ansamblul „Lugojana” din Lugoj.

Sâmbătă, 28 septembrie, spectacolul continuă cu interpreții Petrică Chiodan, Cătălin Birău, Petrică Popovici, Gheorghe Ieremici, Doru Petrean, precum și Ansamblul Folcloric „Junii Gugulani” din Caransebeș și Ansamblul Folcloric „Zestrea Gugulanilor”, Caransebeș.

Sărbătoarea închinată roadelor toamnei nu poate fi încheiată decât într-un mod special, astfel că ziua de duminică, ultima zi, în 28 septembrie, pe scenă va urca cunoscuta interpretă Mirela Petrean, alături de care vor mai interpreta: Lorena Nica, Nicolae Duț, Iasmina Iova, Răfăilă Vincu, dar și Ansamblul Folcloric „Datina Cărășană” și Ansamblul Folcloric „Giroceana”- Giroc.

Organizatorii evenimentului sunt: Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Municipiului Reșița. SC Piețe Reșița.

69691540_518546755576503_8293015840605863936_n

Elena FRANȚ

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei