Începeți vara la ponton Yaya Văliug! De ce? De Yaya!

Yaya

Începeți vara la ponton Yaya Văliug! De ce? De Yaya!

Vara își reintră în drepturi, iar soarele îți spune că e timpul să evadezi din birou sau dintre pereții apartamentului!  E timpul pentru ieșirea în natură iar una din destinațiile perfecte pentru relaxare poate fi Yaya Văliug!

Chiar de mâine, 26 mai, Yaya Văliug își redeschide porțile iar tu și prietenii te poți caza din acest weekend în locația care luminează seara malul lacului Gozna iar ziua muzica sună mai bine ca niciodată!

Yaya Văliug își așteaptă turiștii în cele18 căbănuțe, 130 de locuri din restaurant și 250 de locuri disponibile pe ponton. Aici poți închiria șezlonguri, paturi și baldachine. Pentru cei pe care pașii îi vor purta în această vară la Yaya Văliug, trebuie să remarcăm restaurantul care este unul cu specific internațional, iar la bar sunt preparate cocktail-uri exotice.

Dacă mai spunem și faptul că resortul Yaya îți pune la dispoziție un beach-bar, petrecerea poate începe!

Nu uita, mâine, 26 mai, REOPENING YAYA VĂLIUG!

Rezervări la telefon 0757.101.111

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei