Început de săptămână cu incendii de locuințe în Caraș-Severin

foc

Ieri după-masă a fost anunțat un incendiu la o casă în satul Maciova, comuna Constantin Daicoviciu. Au intervenit 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. Ajungând la fața locului, pompierii au constatat că într-o încăpere ardeau mobilier si materiale textile, impiedicându-se astfel propagarea.

Tot acolo se afla și o butelie existând pericolul ca flăcările să ajungă la ea și situația să devină foarte gravă. După ce pompierii militari au evacuat butelia, s-a acționat pentru stingerea incendiului, care, din fericire nu s-a soldat cu victime.

foc

Un al doilea incendiu a avut loc ieri seară la Caransebeș, pe strada Tudor Vladimirescu, chiar în fața unei benzinării. Pentru stingerea flăcărilor au acționat două echipaje de pompieri de la ISU Caraș-Severin. Au ars 60 de metri pătrați din acoperiș și a fost afectat tavanul a două încăperi ale imobilului.

Incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum în apropierea căruia erau depozitate materiale inflamabile. Nici în acest caz nu au existat victime.

foc3

foc5

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei