Început de săptămână fără apă la robinete pentru orăvițeni

oprire apă Oravita

Începutul de săptămână îi va prinde fără apă la robinete pe cei care locuiesc în zonele caselor în orașul din Valea Carașului. Furnizarea apei va fi oprită luni, 15 Mai, între orele 09.00 – 15.00 și este cauzată de reparațiile ce vor avea loc la conductă de distribuție a apei potabile de pe strada Crinilor din Oravița.

Vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Simion Mangiuca (de la Stadion în jos), M. Kogălniceanu, Crinilor, Teilor, Plopilor, V. Alecsandri, E. Murgu, Andrei Șaguna, Cimitirului, Prieteniei, G. Coșbuc, Răcășdiei, Spitalului, Broșteniului, Cloșca (până lângă Exploatarea Minieră Banat), Crișan, Crizantemelor, Cantonului, Avram Iancu, Grădinilor, Zorilor, Autogării, Horea și Broșteniului – Zona Industrială.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA –Exploatarea Oravița.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, SC Aquacaraș SA recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei completă.
Dacă situația persistă puteți contacta SC Aquacaraș SA – Exploatarea Oravița la numărul de telefon 0255-574235 urmând ca personalul din cadrul societății să intervină în cel mai scurt timp posibil.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei