A început să se scrie istorie la Zorlenț și Zorlencior; primul asfalt pe bătrânele ulițe

1

În pofida luptelor politice și a piedicilor de tot felul, edilul Martin Cornea a început și va duce la bun sfârșit ceea ce nimeni nu mai credea: asfaltarea străzilor de pământ din Zorlenț și Zorlencior.

2

„ Spuneau, cei care au păstorit comuna 20 de ani, ca nu se poate ( ,, io șî tata meu am vorbit cu toți directorii și președintele de la Consiliu Județean șî nu se poate”), iată ca este posibil și din primul mandat, nu după 5 mandate. Aceeași oameni care nu au făcut nimic, acum vor din nou. Vor reuși doar dacă Primăria și oamenii din Zorlenț sunt de vânzare….“ – a declarat primarul comunei Zorlențu Mare Martin Cornea.

3

Edilul a mai precizat că de fapt sunt două proiecte. Unul dintre acestea este finanțat prin PNDL cu aproape 6 milioane de lei și va însemna asfaltarea a 5,6 Km de drum din intravilanul localităților Zorlenț și Zorlencior „Pe lângă stratul de asfalt, drumul va cuprinde și rigole betonate pe ambele margini, iar lucrările, aflate în derulare, se vor încheia cel mai probabil săptămâna viitoare“.

4

Un al doilea proiect în valoare de 1,8 milioane de lei, a fost obținut ca urmare a calamităților și este finanțat de Compania Națională de Investiții. „Până la sfârșitul acestei luni constructorul se va apuca de lucrări, urmând să termine în septembrie cel mai târziu. Sunt mândru că am reușit să aduc un strop de normalitate pentru locuitorii acestei comune, în pofida celor care nu au crezut în mine. Am demonstrat că se poate și cu siguranță se vor putea mai multe dacă voi fi lăsat să lucrez pentru binele și prosperitatea comunei“ – a mai adăugat Martin Cornea.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei