„Încet-încet, Reșița devine un oraș modern”, este de părere fostul primar Mircea Ioan Popa

modelmic

Încet-încet, Reșița devine un oraș modern” este părere fostul primar al municipiului Reșița, Mircea Ioan Popa, care a transmit felicitări actualului edil, Ioan Popa și Consiliului Local Reșița pentru proiectele implementate, dar și fostul viceprimar și actual city manager, Paul Vasile, pentru modul în care supraveghează lucrările derulate în oraș.

În condițiile impuse, pentru protecția contra virusului Covid 19, determinat de frica că mă va lăsa bateria de acumulator a autoturismului personal, mi-am luat inima în dinți și am pornit a face câțiva kilometri, pentru reîncărcare. Considerând că cel mai bun traseu ar fi o vizită în oraș, am purces în acest sens.

În timpul vizitei în oraș, am văzut cum încet-încet, Reșița devine un oraș modern. Peste tot se lucrează în acest sens.

Îl felicit pe actualul primar Ion Popa, alături de Consiliul Local și colaboratorii acestora din Primărie, pentru tot ce se face bun în interesul nostru, al reșițenilor. Felicitări aparte trebuie să aduc ing. Vasile, «administrator orașului», care veghează îndeaproape la transpunerea în viață a hotărârilor luate de către organele de conducere a municipiului, privind modernizarea și buna gospodărire a urbei noastre”, transmite Mircea Ioan Popa.

Cel mai longeviv primar pe care l-a avut Reșița până în acest moment, a dorit să aducă și o completare, susținând că acele persoane care consideră că în Reșița nu s-a realizat nimic de către administrațiile de după 1989, se înșeală. „Fiecare primar și Consiliu Local a adus o contribuție pentru dezvoltarea urbanistică a orașului, în raport cu posibilitățile materiale și financiare ce le-au avut la dispoziție în legislatura lor”, este de părere Mircea Ioan Popa.

Citește și Fostul primar al Reșiței, Mircea Popa, se revoltă: „Este strigător la cer ce se întâmplă cu Muzeul de Locomotive”!

foto: facebook

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Daniel Comanescu

  Iar are pareri comunistul asta ? Pai in cele trei mandate ale lui nu a facut decat sa alunge eventualii investitori. El a fost frana care a tras inapoi Resita. Si acum pentru ca actualul primar l-a “bagat prea mult in seama” face ce a fost invatat de pe vremea partidului comunist – mai trage o limba.
  Rusine sa-ti fie mumie comunista !

  Raspunde
  1. zero

   Ei, nici chiar aşa!
   Domnul inginer Mircea Ioan Popa a adus o notabilă contribuţie la dezvoltarea urbanistică a oraşului Reşiţa, în condiţiile materiale, financiare şi tehnice din vremea sa, în care a fost cel mai respectabil, cinstit şi serios primar al oraşului.
   Amintesc doar străpungerea – pasaj de sub calea ferată şi tramvaiele aduse pe “moca” din Dortmund. Pe care alţii le-au topit cu tot cu industrie.
   În plus, a dovedit mult bun simţ şi multă dragoste în primul rând faţă de oameni şi faţă de oraş, spre totală deosebire de dictatorul samavolnic şi suburban tăiţelu’, pentru care oamenii nu sunt decât o simplă marfă iar oraşul un pretext de afaceri cu “achiziţii” dedicate pe “haită”. Pretins liberală, dar mai rea decât comuniştii.
   Ca să nu mai amintesc de taxele majorate cu 50% de tăiţelu’ & Co şi permanenta sa laudă de sine care nu (mai) miroase a bine (pentru nimeni).
   Domnul inginer Mircea Popa l-a felicitat pe tăiţelu’ pentru “tot ce se face bun”.
   Nu şi pentru restul (netot şi nebun).
   Cu nota minoră că pe vremea aceea străzile arătau impecabil, întreţinute “nemţeşte”.
   Pentru cei care mai au ţinere de minte.
   Nu?

 2. Tro Laura

  Domnul Primar, ar trebui să se ocupe și de zona, Govandari, adică pe Ăleia Albastrelelor Nr4, acolo este un dezastru, terenul de fotbal care eu îl știu din 1991 a ajuns, veceu pt.câini și tineri, nu avem un stâlp de iluminat oricine poate să îți dea în cap. Sper să se ia în măsura și cerințele altora. MULȚUMESC

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei