Incident în zona Intim din Reșița! Un tânăr de 16 ani a tras cu un pistol cu bile asupra trecătorilor!

modelmic

Cu o sperietură de zile mari s-au ales cei care au fost prezenți sâmbătă seara în zona Intim din municipiul Reșița, unde un tânăr de 16 ani a tras mai multe focuri de armă, rănind ușor patru persoane. Din fericire pentru aceștia, a fost vorba de un pistol cu bile din plastic, așa că nu necesitat îngrijiri medicale.

„La data de 16 noiembrie 2019, în jurul orei 19:00, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată cu privire la faptul că în zona Intim, un tânăr ar fi tras cu un pistol cu bile asupra unui trecător.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 16 ani din Reșița, ar fi folosit un pistol replică de tip airsoft, cu bile din plastic, nesupus autorizării, rănind ușor patru persoane, care nu au necesitat îngrijiri medicale”, a precizat pentru Reper 24, Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Din informații neoficiale, se pare că tânărul „pistolar” își practica talentul la tir trăgând asupra unui câine, iar în momentul în care i s-a atras atenția, a decis să își schimbe ținta și a tras asupra celor care au sărit în apărarea patrupedului: un bărbat de 62 de ani și trei tineri de 18 ani.

Conform reprezentantului IPJ, persoanele vătămate nu au depus plângere penală. În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Pop Valentin Alexandru

  Am fost de fata cu copii mei de 4 ani si un an jumate…este vestal salbatic….pe Facebook am Valentin Alexandru Pop. ..copii meI au trait o trauma.. Nu se face nimika

  Raspunde
 2. Ovidiu

  Trebuie pedepsit conform legii chiar daca nu au depus plîngere victimele acestui pshihopat mintal care poate ucide cu singe rece oricînd…
  Astfel de persoane trebuie izolate că sunt un pericol în societate…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei