Îndeamnă cărășenii să iasă la vot! Silviu Hurduzeu a votat pentru un județ al cetățenilor lui!

silviu

Candidatul alianței de stânga, Silviu Hurduzeu, pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin s-a prezentat de dimineață la urne, exprimându-și dreptul de vot la secția 83 de la școala gimnazială din cartierul Pipirig al municipiului Caransebeș.

La ieșirea din secția de votare, Silviu Hurduzeu a transmis un îndemn cetățenilor din localitate, dar și celor din județul Caraș-Severin să meargă să voteze fără teamă dându-le asigurări că sunt respectate toate măsurile de siguranță, dar și pentru că votul fiecărui cetățean din județ contează.

Am votat pentru un județ al cetățenilor lui, am votat pentru ca cetățenii municipiului Caransebeș să beneficieze de o viață bună, am votat pentru toți locuitorii județului Caraș-Severin, în speranța unui trai mai bun pentru toți locuitorii județului nostru”, a declarat Silviu Hurduzeu.

Referitor la măsurile de siguranță luate în contextul pandemiei, candidatului alianței PSD-Pro România-ALDE la președinția Consiliului Județean a spus că le consideră respectate, însă măsurile luate de MAI în aceste zile i s-au părut exagerate.

„Vreau să îi asigur însă pe toți cetățenii județului nostru că sunt respectate măsurile de siguranță în toate secțiile de votare și reprezentații partidului nostru din secțiile de votare vor asigura și vor urmări ca aceste măsuri să fie respectate, astfel  încât să nu existe pericolul infectării”, a mai spus candidatul.

Silviu Hurduzeu s-a declarat pozitiv în privința prezenței cărășenilor la vot, având convingerea că acesta va fi mai mare spre finalul zilei.

70398aa2-9147-4774-aa5d-c06f4ef8af94

La nivelul județului Caraș-Severin suntem puțin peste medie pe țară, dar cred că până la finalul acestei zile numărul celor care vor ieși la vot va fi mai mare. Sper să fie cel puțin egal cu prezența din 2016, de aceea, îndemn încă odată toți cetățenii să iasă la vot!”, a precizat  Silviu Hurduzeu, la ieșirea din secția de votare.

b69f853f-da5b-4891-b3ff-7667fb2776da

Lorena POENARU

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei