INEDIT: Lacul Dracului de pe Cheile Nerei a inspirat crearea unui ceas ediție limitată marca Peren

modelmic+editorial

Una dintre cele mai deosebite atracții ale județului Caraș-Severin, Lacul Dracului, a fost muza unui ceas de mână ediție limitată. Producătorul de ceasuri Peren, fondat de românul Andy Bica, a lansat o campanie de crowdfunding pentru ca acest lucru să devină realitate.

Ceasul se va numi Peren Nera și va fi primul ceas automat lansat de firma care are sediul în Elveția. Dispozitivul va fi produs într-o serie limitată de 200 de unități, potrivit wall-street.ro.

Ceasul, după cum îl prezintă fondatorul, este inspirat de Lacul Dracului din Cheile Nerei, iar pe cadranul său scrie Peren Transylvania. Acesta se remarcă prin simplitate și prin marginile din metal. Cadranul se poate roti, așa cum am văzut și pe alte ceasuri, inclusiv unele inteligente, cum ar fi Samsung Gear S2, iar limbile și indicatorii ceasului sunt luminați noaptea.

Potrivti digi24.ro, Peren este un brand care s-a lansat pe Kickstarter și ceasurile se vând exclusiv online. Andy Bica lucrează în Elveția la Rama Swiss Watch și se ocupă de zona tehnică. Ideea de a lansa un ceas nu i-a venit de pe o zi pe alta. A intrat în lumea aceasta de mic cu o pasiune moștenită de la tatăl său.

4151ebfaebb42b17acf3f8c13e01cc4c_original

Mai multe informații și imagini pot fi accesate AICI

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei