INEDIT: Marele actor Vasile Muraru vine astăzi la Bocșa pentru două ore de umor și muzică

modelmic+editorial

„ASTĂZI, MINTE-MĂ FRUMOS!”, unul din spectacolele de divertisment care reușesc să aducă buna dispoziție oricărui privitor sau ascultător, ajunge astăzi la Bocșa.

Spectacolul este unul de tip variete, antrenant, care combină timp de două ore umorul cu muzica, ambele de bună calitate. Protagoniștii sunt nimeni alții decât Vasile MURARU și Valentina FĂTU-PĂTRAȘCU, alături de Bianca SÂRBU.

Spetacolul va avea loc astăzi, începând cu orele 18:00 la, în sala de spectacole a Casei Orășenești de Cultură din Bocșa.

„Vor fi două ore antrenate, petrecute în compania unor artiști talentați, care vă vor face să uitați de stresul cotidian, de problemele stringente ale timpurilor noastre, sunt binevenite oricând (spunem noi!), ceea ce ne face să credem că, alături de noi, vor fi cât mai mulți spectatori la acest eveniment cultural al urbei noastre. Intrarea este liberă”, explică Dan Liuț, directorul Casei de Cultură din Bocșa.

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei