INEDIT: Muzicienii reşiţeni, Toni Dijmărescu şi Flavius Suciu, au lansat primul lor album digital!

modelmic

Albumul digital„All 4 One“ al trupei Mark One1 & The Brothers – care îi are în componenţă pe reşiţenii Toni Dijmărescu şi Flavius Suciu, a fost lansat luni în format digital, o formulă ce capătă din ce în ce mai mulţi adepţi şi în marketingul muzical.

 

„All 4 One”, este primul EP al trupei de Rap Metal Mark One1 & The Brothers, lansat prin casa de discuri Universal Music Romania Digital Distribution, acesta fiind acum disponibil pentru download şi streaming la adresa https://UMRDD.lnk.to/all4one .

Pe acest album se regăsesc patru piese ce abordează subiecte sociale, între care amintim „Tâlhărie pe faţă“ sau „Baricadaţi intrarea“. De asemenea, sunt evidențiate și uniunea şi solidaritatea dintre membrii trupei, cu toate că aceștia reprezintă genuri muzicale diferite, asta cu precădere în compoziţia „Calibrul nostru“, dar şi subiectul scurgerii inevitabile a timpului în piesa „Interstelar“.

10818200_498107593661124_5384666409439470402_o

Acest mini-album Extended Play beneficiază şi de un videoclip care a fost produs pentru piesa „Baricadaţi intrarea”: http://youtu.be/1wb1RlQHawc

Înregistrările au fost efectuate în studiourile Dadiu Studio din Spania şi All in One din România, iar coperta este realizată de artistul Ionuţ George Andrei (DHOPE design).

Trupa MarkOne1 & The Brothers s-a înfiinţat la sfârşitul anului 2014 si este compusă din cunoscutul rapper Mark One1 si chitariştii Flavius Suciu si Toni Dijmarescu – ambii foşti componenţi ai trupei Screaming Heads din Reşiţa.

12042852_607725229366026_6979098729917883869_n

Mai puţin obişnuit este faptul că tot ce ţine de partea de compoziţie şi producţie muzicală se face on-line deoarece Mark One1 locuieşte în România, Flavius Suciu în Spania iar Toni Dijmărescu este stabilit în Germania.

Poate chiar din aceasta cauză respectul pentru munca fiecăruia în parte a fost foarte mare, timpul acordat compoziţiilor şi înregistrărilor fiind folosit foarte eficient de către cei trei componenţi.

Piesele EP-ului „All 4 One“: Calibrul nostru (feat. ZilaMike), Tâlhărie pe față, Baricadați intrarea (feat. MCoco) și Interstelar.

MarkOne1 & TheBrothers All4One (EP Cover)_web

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei