INEDIT: Nuntă la 351 de metri înălțime pentru cărășeanul Flaviu Cernescu!

modelmic

Flaviu Cernescu, cărășeanul devenit celebru după ce s-a cățărat pe cele mai înalte construcții din Europa Centrală și de Est, este din nou în centrul atenției. De această dată, Dragonul din Transilvania a ajuns în prim plan după ce a public o înregistrare a căsătoriei sale pe cel mai înalt coș de fum din România și al treilea din Europa ca înălțime, în Baia Mare.

Cernescu și-a demonstrat originalitate și de această dată, nu doar prin locul ales pentru a-și uni destinul cu iubita lui, Ena, situat la 351 de metri înălțime, ci și prin faptul că ceremonia s-a derulat fără martori sau hârtii oficiale.

Noi tot urcam pe turnuri, împreună, am zis să ne unim sus. Nu am făcut nimic cu acte, pentru că noi credem că esența nu stă în niște hârtii. Ne-am unit destinele în fața Universului, și asta e tot ce contează”, a explicat Cernescu pentru Evenimentul Zilei.

 

 

Originar din Bocșa, fostul inginer IT, Flaviu Cernescu a prins gustul aventurilor extreme în urmă cu câțiva ani, el reușind mereu să își surprindă admiratorii cu idei inedite și filmări greu de privit de cei slabi de înger. Reșițenii l-au putut admira în urmă cu trei ani, când a mers pe coardă între cele două turnuri gemene din Mociur (înainte ca acestea să fie puse la pământ), în cadrul unei proiect al regizorului Sabin Dorohoi.

23107447_1710554739015607_354711029_o23023176_1710554909015590_117565853_o

Citește și Slackline la Reșița cu „Dragonul“, între turnurile gemene din Mociur

 Karina TINCUL

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei