Infirmieră de la Spitalul Municipal din Caransebeș, surprinsă în timp ce lua șpagă!

modelmic

 

O infirmieră a secției de Chirurgie de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș a fost ridicată în această dimineață și dusă la Parchetul de pe lângă  Tribunalului Caraș-Severin pentru audieri de ofițeri ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Persoana ar fi pretins sume de bani în scopul unor presupuse angajări la spitalul din Caransebeș, pe care le-ar putea înlesni prin relațiile de care dispune.

Acțiunea se desfășoară sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, infirmiera spitalului fiind audiată chiar în acest moment de către oamenii legii.

Ofițerii de investigații criminale economice fac la această oră mai multe percheziții și solicită documente conducerii Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

„Facem audieri într-un dosar de corupție” spune prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, Laura Iancu.

Potrivit surselor noastre nici conducerea spitalului nu ar avea mai multe informații despre ceea ce caută ofițerii DGA.

„Pot să vă spun că nu a fost un flagrant, ci percheziții și că este vorba despre o infirmieră angajată la noi, pe secția de Chirurgie“ afirmă Alin Simeria, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești.

Vă reamintim că la conducerea Spitalului Municipal din Caransebeș se află din luna decembrie 2018 fostul manager al Caromet-ului, Octavian Dena, nominalizat pentru această funcție de primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean. Dena a refuzat să își pună la dispoziție telefonul pentru a fi contactat de publicația noastră și, prin urmare, nu am putut avea un punct de vedere legat de situația creată la unitatea medicală pe care o conduce.

Contactată de Reper 24, Mihaela Popovici, fostul manager al SMU Caransebeș afirmă că anumite rumori legate de persoana surprinsă astăzi de investigatorii criminalității economice în timp ce primea sume necuvenite, ar fi ajuns și la urechile acesteia. Popovici consideră că nu a ieșit fum fără foc…

Vom reveni cu amănunte

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Pingback: Infirmieră surprinsă în timp ce lua șpagă

 2. Adrian

  Aaaaa, eu nu cred asa ceva !!!
  Cum … acum dupa ce le-au marit salariile de nu le pot duce acasa cu rucsacul mai iau spaga ???
  Nu poate fi adevarat !!! De aceea le-a marit statul salariile, ca sa nu mai moara de foame si sa nu mai ia spaga.
  Deci … eu cred ca va inselati, aia nu lua spaga, aia facea colecta pentru actiuni caritabile.

  Raspunde
 3. zero

  “Persoana ar fi pretins sume de bani în scopul unor presupuse angajări…pe care le-ar putea înlesni…”
  Asta nu e şpagă … e trafic de influenţă.
  Sau poate că infirmiera face angajări prin spital, ca şi Felix :)
  Orice e posibil.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei