INFORMARE

Informare Ramna

Această informare este efectuată de Costescu Bianca – Alexandra, Persoană Fizică Autorizată, cu sediul social în: sat Ramna, comuna Ramna, nr.1A, jud. Caraș-Severin, nr. Registru F11/335/2013, CUI 31637390, cod Caen 0124 – Cultivarea fructelor semințoase și sâmburoase, reprezentată prin d-na Administrator Costescu Bianca Alexandra, în calitate de Beneficiar, ce intenționează să solicite de la ABAB BANAT aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activităților de alimentare cu apă în cadrul investiției:

„EXTINDEREA  EXPLOATAȚIEI AGRICOLE PRIN ÎNFIINȚAREA UNEI PLANTAȚII DE CĂPȘUNI ÎN SOLARII ȘI A UNEI PLANTAȚII DE CIREȘ ÎN CADRUL PFA COSTESCU BIANCA ALEXANDRA ÎN COMUNA RAMNA, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN”

Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa sediul social menționat mai sus.

 REPER 24

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei