INFORMARE – Primăria Municipiului Reșița

 informare

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, MUNICIPIUL REȘIȚA, cu sediul în Reșița, P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 1A, intenționează să solicite  de la A.N. “Apele Romane” – Administrația Bazinală de Apă Banat, Aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor  LEGĂTURĂ RUTIERĂ ÎNTRE ARTERA PRINCIPALĂ A REȘIȚEI ȘI PARCUL INDUSTRIAL ȘI ZONA DE REGENERARE URBANĂ MOCIUR, ÎN VEDEREA EXTINDERII TRANSPORTULUI ÎN COMUN, amplasată în municipiul Reșița.

Aceasta investiție este nouă.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa de mai sus la nr. de telefon 0255 216 627.

 

 

Primar

Popa Ioan

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei