Anunț: Primăria Oțelu-Roșu

anunt-otelurosu

Aceasta informare este efectuată de ORAŞUL OŢELU ROŞU, Oraşul Otelu Roşu, str. Rozelor, nr. 2, jud. Caras – Severin, tel. 0255-530803, ce intenţionează sa solicite de la ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de „REABILITARE POD CIREŞA PESTE RÂUL BISTRA LA OŢELU ROŞU, JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN”, amplasate în oraş Otelu Roşu, Jud. CARAS – SEVERIN.

Aceasta investiţie este nouă.

Ca rezultat al acestei investiţii se vor produce următoarele:

– reabilitare Pod Ciresa peste râul Bistra

Ca rezultat al investiţiei nu vor rezulta ape uzate.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc sa obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la adresa de mai sus sau telefonic la dl. MARIAN PETRU MARIUS tel. 0255-530803, după data de 12.02.2021.

Primar

MĂLĂIESCU LUCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei