Informare

solarii capsuni

Această informare este efectuată de Costescu Bianca – Alexandra, Persoană Fizică Autorizată, cu sediul social în: sat Ramna, comuna Ramna, nr.1A, jud. Caraș-Severin, nr. Registru F11/335/2013, CUI 31637390, cod Caen 0124 – Cultivarea fructelor semințoase și sâmburoase, reprezentată prin d-na Administrator Costescu Bianca Alexandra, în calitate de Beneficiar, ce intenționează să solicite de la ABAB BANAT aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activităților de alimentare cu apă în cadrul inestiției: „EXTINDEREA EXPLOATAȚIEI AGRICOLE PRIN ÎNFIINȚAREA UNEI PLANTAȚII DE CĂPȘUNI ÎN SOLARII ÎN CADRUL PFA COSTESCU BIANCA ALEXANDRA, ÎN COMUNA RAMNA, JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN“.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii, recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa sediului social menționat mai sus.

REPER 24

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei