INFORMARE

modelmic

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL Municipiul Reșița, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1A, telefon 0255211692, intenționează să solicite de la A.N. “Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Banat, aviz de gospodarire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL: „Elaborare Plan Urbanistic Zonal (PUZ) – Zone rezidențiale, cu locuințe colective și funcțiuni complementare pe malul drept al râului Bârzava (Triajul Țiglărie, Fabrica de Refractare și depozitul de fier vechi) și malul stâng al râului Bârzava (Fierul Vechi și Șamota), Municipiul Reșița”, amplasat în municipiul Reșița, judetul Caraș-Severin.

Această investiție este nouă.

Persoanele care doresc să obțină informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau persoanei de contact ing. Adrian Popescu la nr de telefon 0744702064, după data de  02.12.2019.

 

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei