„Inspector de poliție” la 17 ani! Tânăr care acosta minore în Parcul Dragalina din Caransebeș, prins de polițiștii locali!

modelmic

Un tânăr în vârstă de 17 ani din satul Goleț, comuna Bucoșnița, nu a mai avut răbdare să termine școala și să dea la Academia de Poliție și a încercat încă de pe acum să își demonstreze calitățile de viitor polițist. Tânărul și-a luat agenda sub braț și sub pretextul că este inspector de poliție acosta adolescente de la Colegiul CD Loga din Caransebeș, pe care le legitima și anunța că vor fi sancționate. În urma sesizării mai multor persoane, tânărul a fost identificat în această dimineață de Poliția Locală a municipiului Caransebeș.

În data de 23.02.2021, orele 10:00, deplasându-ne la Colegiul Național CD Loga în vederea efectuării verificărilor pe linie COVID, am fost sesizați de cadrele didactice cu privire la faptul că în data de 22.02.2021, o persoană de sex masculin acosta minore ale Colegiului CD Loga în Parcul Dragalina, cerându-le datele de identitate, menționând că este inspector de poliție, notându-le într-o agendă și precizând că vor fi sancționate ulterior”, se arată în raportul Poliției Locale Caransebeș.

Tânărul a fost identificat la scurt timp după primirea sesizării, acesta încercând să fugă de polițiștii locali, dar fiind prins și imobilizat de aceștia. Minorul și-a recunoscut fapta, dar nu a explicat ce l-a determinat să facă așa ceva.

Polițiștii locali l-au predat pe tânăr lucrătorilor Poliției municipiului Caransebeș, în vederea efectuării de cercetări.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei