Inspirația lui Bobar! Leontin Doană revine ca principal pe banca tehnică a echipei CSM Reșița!

modelmic

Demisia antrenorului formației CSM Reșița, Octavian Benga, anunțată ieri într-o conferință de presă, a făcut ca astăzi să fie nominalizat un nou antrenor pentru echipa de seniori a Reșiței din Liga a III-a.

Cristian Bobar, noul președinte al clubului rosso-ner a decis ca în urma rezultatelor din ultimii ani avute în cadrul ligii în care formația evoluează să îl numească în postura de antrenor pe Leontin Doană, un nume de rosso-ner recunoscut în fotbalul românesc.

Doană are la activ, ca jucător în culorile roș-negre, 350 de meciuri, din care 120 în prima ligă. În mandatul de antrenor principal al formației CSM Reșița, 2016-2017, formația s-a clasat pe locul 2, fiind la un pas de promovarea în Liga secundă. Leontin Doană îi va avea ca secunzi pe antrenorii Dan Boltașiu și Valentin Boșca, foștii săi colegi de la grupele de juniori.

Îi urăm mult succes antrenorului Leontin Doană și secunzilor săi, în partidele ce se prefigurează pentru CSM Reșița, echipă aflată în suferință, pe locul 11, în acest moment, după ce în cele 9 etape, din actualul sezon competițional, a acumulat doar 10 puncte.

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

1 Comentariu

 1. INa

  Da-i ,Doamne,romanului mintea ….
  Am mai spus-o: Leo Doana a fost demis( NEMERITAT !) pentru ratarea promovarii,Resita terminand cu un punct in urma Ripensiei !
  Ce a urmat ,se stie.
  Cine raspunde de banii publici cheltuiti aiurea, de la demiterea lui Leo pana acum ?
  Succes Leo Doana !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei