Înțelegerea dintre Primăria Reșița și omul de afaceri Nicu Sarcină a căzut! CSM Reșița continuă în Liga a III-a!

modelmic

Negocierile dintre acționarul echipei de Liga a II-a de fotbal – Luceafărul Oradea, omul de afaceri Nicu Sarcină și reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local Reșița s-au încheiat iar rezultatul a fost unul negativ în ceea ce privește posibilitatea evoluției echipei CSM Reșița în Liga secundă, în sezonul 2018 – 2019.

Pe surse am aflat că, deși în prealabil consilierii locali reșițeni își dăduseră acordul de principiu privind asocierea municipalității cu clubul de fotbal Luceafărul Oradea, discuțiile ulterioare nu au făcut posibilă materializarea acestui lucru iar echipa din Bihor nu va mai sosi la în Valea Domanului.

Se pare că lucrurile s-ar fi blocat în urma solicitării financiare a patronului Sarcină, o cerere în valoare de 300.000 de euro, în fapt prețul ca Reșița să joace în Liga a II-a. Iar cu banii publici nu e de jucat, aviz Timișoara…

Lolea și-a pus cenușă în cap! Oprița a plecat cu un gust amar…

Așadar, povestea Sarcină, care mirosea de la distanță cu cea a „legendarullui“ Rufă, dar de această dată având de partea Reșiței un negociator mult mai abil, în persoana primarului Ioan Popa, s-a încheiat înainte de a începe.

Să ne amintim că în ultimele două sezoane, sub comanda lui Leontin Doană și mai recent, sub cea a lui Daniel Oprița, CSM Reșița a ratat promovarea în eșalonul secund, încheind pe locul doi, loc nepremiat la acest nivel. Deci, prin forțe proprii, nu am fost departe de visul promovării. În ceea ce privește asumarea acestui eșec, președintele Viorel Lolea a declarat recent că se consideră unul dintre principalii vinovați pentru ratarea obiectivului promovării. La rândul său, antrenorul Daniel Oprița a declarat pentru Reper 24 că și-ar fi dorit să continue la Reșița, dar consideră că în acest moment sunt multe aspecte care nu ajută fotbalul reșițean în realizarea dezideratului de accedere într-o ligă superioară. Oprița nu a dorit să detalieze aspectele la care a făcut trimitere.

În Valea Domanului, ideea de reconstrucție este îmbrățișată de cei mai mulți susținători ai echipei, dar și de decidenții bugetului clubului, cei care vor veni și în sezonul competițional să urmărească CSM-ul în zbatera din Liga a III-a. Doar suntem rosso-neri și-avem o poveste frumoasă în spate, ce mama naibii?!

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Carcotas 007

  Ma da ce p…. de jucator a fost lolea asta dupa ce ca umbla numa cu balbe o mai da si in bara consecvent primare schimba parazitii astia retardati din conducere ca ne ducem pe rapa de tot !!!

  Raspunde
 2. INa

  Lolea,daca are onoare sa demisioneze ! Nu este suficient sa-ti asumi esecul.
  S-au cheltuit bani degeaba.Doana a fost schimbat pentru ca aratat promovarea la un punct in urma Ripensiei.A fost adus alt antrenor, au fost adusi jucatori,renuntand la cei crescuti in curtea noastra,etc.Rezultatul:nimic!
  Primarul sa-l demita pe Lolea,daca nu demisioneaza.Are prea multe functii si probabil nu face fata la toate.Hai,la buna vedere V.Lolea !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei