Intersecția de la Poliție face noi pagube! Două mașini au fost avariate grav în urma unui impact violent

modelmic

Intersecția de la Inspectoratul Județean de Poliție le face din  nou probleme șoferilor. Zona, deja cunoscută pentru ciocnirile dese dintre mașini, a făcut și astăzi pagube după ce două autoturisme s-au lovit.

Accidental a fost provocat de neatenția șoferului unui autoturism Dacia Logan de culoare albă care a încercat să vireze pe strada Moise Groza din direcția Moroasa. Din cauza faptului că geamurile mașinii nu erau dezghețate, acesta nu a avut vizibilitate și nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar spre Centrul Civic.

Cu toate că șoferul mașinii ce circula regulamentar a claxonat pentru a-l atenționa pe șoferul Daciei, impactul nu a putut fi evitat. Mașinile au fost avariate destul de grav.

Polițiștii, prezenți imediat la fața locului, i-au testat pe ambii șoferi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei