Inundații la Gherteniș! Județul Caraș-Severin, în continuare sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică!

modelmic

Pompierii militari cărășeni au fost chemați să intervină în comuna Berzovia, unde în urma ploile căzute pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă, mai multe gospodării din satul Gherteniș au fost inundate, iar un drum din Fizeș a fost acoperit parțial cu aluviuni.

Aproximativ 20 de gospodării, printre care și șapte locuințe, au fost inundate, apa măsurând în unele locuri chiar și jumătate de metru. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, Adrian Manofu, au intervenit atât reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Berzovia cu mai multe motopompe și o vidanjă, cât și pompierii militari din Reșița. Pentru curățarea drumului comunal din Fizeș acoperit cu aluviuni a intervenit SVSU Berzovia cu un buldo-excavator.

jkhdgkfhjkhjgklfgglklgjk

Județul Caraș-Severin este până mâine dimineață, la ora 04:00, sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată. De asemenea, conforme unei informări meteorologice, de mâine de la ora 10:00, până marți, 7 iulie, în cea mai mare parte a țării, mai ales în cursul după-amiezilor și la începutul nopților, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp.

cGcmdz04MDAmaGFzaD1iYzg1Yjk1MTMyMjQ1ZjVlMGUzZDc1NmI4NDJmZTliNw==.thumb

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Alexis

    Au fost inundații și la Berzovia chiar și la Fizes! De ce doar despre Ghertenis vorbiți? Trageți cu ochiul pe Vocea Berzoviei cu siguranță o sa aveți o știre mai bună decât aceasta. La Berzovia omului care toată noaptea a scos apa din casa i s-a spus că nu a fost nimic la el.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei