Investiție de peste două milioane de lei, finalizată la Reșița! 

modelmic

Lucrările de modernizarea la Parcul Siderurgistului, cel mai mare loc de joacă pentru copii din vestul țării au ajuns la final.  Marea inaugurare este programată astăzi, 22 martie, administrația locală pregătind și câteva surprize pentru micuții ce vor fi prezenți la eveniment.

Bunici, părinți și copii de toate vârstele sunt invitați să participe la inaugurarea Parcului Copiilor (Siderurgistului). Acesta a suferit o transformare radicală după lucrările de reabilitare demarate de Primăria Reșița. Evenimentul va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 16:00. Tineri voluntari au pregătit surprize pentru cei mici iar compania de teatru DA va interpreta ”Povestea cufărului fermecat”, o piesă de teatru cu personaje fermecate. Copiii și părinții ce doresc să facă poze cu personajele din poveste o pot face la terminarea spectacolului. Vă așteptăm”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Investițiile de reabilitare și modernizare a parcului se ridică la peste 2 milioane de lei, fonduri provenite din bugetul propriu al Primăriei Reșița. Lucrările au fost complexe și au inclus reabilitarea aleilor pietonale, schimbarea mobilierului urban, lucrări la sistemul de apă-canal, achiziționarea de noi echipamente de joacă, împărțite pe categorii de vârstă. Lucrările au început în vara anului trecut și deși autoritățile au sperat ca acestea să fie finalizate până la finalului lui 2018, vremea nefavorabilă a făcut ca inaugurarea parcului să fie posibilă de abia acum.

DSC08516 (1)

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    Amenajarea unui parc de joaca pentru copii este un lucru bun (cam. 425.000 Euro – echivalentul achiziţiei a 3 funiculare de calcar de la Costel).
    Şi chiar daca iarbă mai există pe alocuri iar umbră … canci, importantă a fost amenajarea şi canalizarea scurgerilor “tăiţelului” spre betoane, cu banii publici.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei