Investiții de aproape 4.200.000 euro, la Școala Gimnazială ,,Romul Ladea” din Oravița

scoala

Un proiect menit să îmbunătățească actul educațional, dar și serviciile culturale și educative destinate locuitorilor din Zona Gării și în mod special elevilor care studiază la Școala Gimnazială „Romul Ladea” din Oravița, va prinde contur cu ajutorul unei finanțări în valoare de aproape 4.200.000 euro.

Pentru că Școala Gimnazială ,,Romul Ladea” reprezintă unul dintre pilonii principali pe care se sprijină educația copiilor orăvițeni din ciclul preșcolar, primar și gimnazial, împreună cu conducerea școlii și cadrele didactice ne-am dat mâna pentru a face un pas important pentru a obține calitate în educație.

Ideea proiectului s-a născut din aceeași dorință, de a îmbunătăți baza materială școlară, la propunerea domnului director Lepa Marțian, care s-a străduit în toți anii de când se află la conducerea acestei instituții de învățământ să transforme imaginea școlii, să-i ofere statutul de școală cu standarde europene. Cadrele didactice, care au fost consultate în legătură cu nevoile reale ale elevilor în procesul instructiv-educativ, au răspuns afirmativ provocării lansate de domnul director, venind cu propuneri concrete de dotare a școlii cu laboratoare și materiale necesare, în funcție de specificul disciplinei, susținându-ne în elaborarea și depunerea proiectului”, au precizat reprezentanții primăriei.

Proiectul Regio ,,Îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din orașul Oravița prin investiții în obiective educaționale și spații publice”, are ca scop transformarea imaginii instituției de învățământ și creșterea calității actului educațional orăvițean.

Primăria informează că vor urma și alte proiecte finanțate la celelalte școli orăvițene.

82115376_1056923084652119_5715670433735376896_o

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei