Investiții de aproximativ 209.000 de lei pentru reabilitarea stadionului de atletism de la Intim!

S

Stadionul de atletism de la Intim își schimbă suprafața de lucru, în ultimul timp fiind executate lucrări de reabilitare la acest obiectiv. Mai multe suprafeţe destinate antrenamentelor au fost acoperite cu un material care conferă un grad ridicat de confort şi rezistenţă pentru atleții reșițeni.

Etapa a doua a acestui proiect de reabilitare a stadionul de atletism a presupus turnarea suprafeţei sintetice pentru zonele de lucru de la aruncarea suliţei, săritura în lungime şi săritura în înălţime.

Rusalin Fîc, directorul Clubului Sportiv Municipal Reșița a declarat în presă că în câteva zile, probabil după sărbători, va avea loc recepţia finală a acestor lucrări. Vor beneficia de noile suprafeţe sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa, Clubul Sportiv Școrlar Reşiţa şi Liceul cu Program Sportiv.

Investiţia totală în cadrul proiectului de reabilitare a stadionului de atletism din Reşiţa se ridică la suma de 209.000 de lei.

foto: caon.ro

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei