Ioan Popa: „Am bătut șaua ca să priceapă iapa! Indiferent cine se află la guvernare”

modelmic

Primarul Reșiței, Ioan Popa, se arată sigur de faptul că mai devreme sau mai târziu, UCM Reșița va ieși din insolvență și, mai mult decât atât, va face din nou parte din patrimoniul național. Cum? Prin transformarea în acțiuni a datoriilor pe care uzina reșițeană le are la statul român. Edilul a reușit chiar să îl facă pe liderul liberalilor, Ludovic Orban (prezent la Reșița în campania electorală pentru alegerile europarlamentare), să promită că va întreprinde acest pas, în cazul în care va ajunge la guvernare. 

Eu atunci am și bătut șaua ca să priceapă iapă. Adică indiferent cine se află la guvernare, că vine dreapta mai devreme sau mai târziu, PNL, USR sau că mai guvernează încă socialiștii de stânga, ar fi bine ca un ministru al Economiei sau un prim-ministru să își asume să transforme datoriile UCMR-ului către statul român în acțiuni. Este o chestiune simplă. Dacă nu o fac stângiștii ăștia cu mușchii mari, dar care până la urmă realitatea dovedește că sunt doar mușchi pompați, nu sunt obținuți pe bune, cu siguranță o vom face noi. Vă garantez că guvernarea de dreapta va face acest transfer”, a declarat Ioan Popa, după ultima ședință ordinară a Consiliului Local Reșița.

Primarul reșițean s-a declarat sătul de nenumăratele vizite făcute la uzina din Reșița de-a lungul anilor de tot felul de miniștri, vizite finalizate cu promisiuni, care însă nu s-au mai concretizat. Rămâne să vedem dacă promisiunea făcută de Ludovic Orban de a pune din nou pe picioare UCM Reșița se va concretiza. Bineînțeles, în cazul în care PNL-ul va ajunge la guvernare.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “Edilul a reușit chiar să îl facă pe liderul liberalilor …”

  Şi să se prefacă, pentru niscaiva tăiţei. Mărind biruri şi taxe.
  Fără oameni ca Max Auschnitt nu merge treaba.
  Nici la mă-sa la Nădrag.
  „să priceapă iapă”

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei