Ioan Popa îl inspiră pe primarul comunei Măureni! „Este unul din liderii care mă motivează”!

modelmic+editorial

Primarul comunei Măureni, Brian Filimon, care a decis și a reușit în urmă cu aproape doi ani să facă pasul de la o carieră în fotbal la una în politică, se declară încrezător în viitorul județului, chiar dacă în acest moment Caraș-Severinul nu trece prin momente foarte bune. Mai mult decât atât, edilul este convins de capacitatea și puterea de muncă a celor de la conducerea județului, făcând referire în mod special la Ioan Popa, care deși nu are putere de decizie la nivel județean, este văzut de Filimon ca fiind un factor motivant al județului.

Nelu Popa este unul din liderii motivanți ai mei și un factor motivant al județului, care îmi transmite și mie energia lui.

Sunt oameni buni în județul nostru, aici mă refer la foarte multe zone și neținând cont de culoarea politică, pentru că în era noastră nu ar trebuie să se țină cont de culoarea politică, dacă vrem să creștem acest județ minunat, dar la pământ. Sunt încrezător în viitor, chiar dacă trecem momente grele ale județului.

Sunt încrezător și la nivel județean, pentru că văd doi oameni capabili, în conducerea județului și a municipiului Reșița, doi oameni cu pespective, doi oameni capabili care aduc mult plus județului. Trebuie să avem încredere în ei și să îi susținem”, a declarat Brian Filimon, invitat într-o emisiune live la Reper 24.

Întrebat dacă are și un jucător model, care să îl inspire atunci când intră pe terenul de fotbal, Filimon a precizat că a încercat să iau câte ceva de la fiecare jucător pe care l-a văzut cu potențial și de care i-a plăcut cum evoluează, dar și că îl consideră pe prietenul său Dan Alexa ca fiind un exemplu de fotbalist demn de urmat.

Puteți vedea aici emisiunea integrală cu primarul Brian Filimon:

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  Ioan Popa îl inspiră pe primarul comunei Măureni!
  Brian Filimon îşi va lăsa chelie iar chelu’ barbă, dacă inspiraţia devine reciprocă.

  Raspunde
 2. Cetatean

  Nene chiar nu vad ce te poate inspira la Popa,gropile din carosabil, gunoaiele aruncate la întâmplare, maidanezii, șomerii făcuți de curând din primărie, nu inteleg ce te poate inspira.De Hurduzeu…jos pălăria, chiar un lider de județ

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei